logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

XWjxARTGhNFRkNgyP9Mf-r7pEwyVjq5AVw

Volvo XC90 T8 Hybride

Onlangs kregen wij een Volvo XC90 T8 hybride binnen met als probleem dat tijdens het laden de stoppen in de zekeringkast aan huis doorslaan! Na diagnose met de originele Volvo Vida tester bleek dat de on board charger defect was. Ook de hoofdzekeringen van het laadpunt aan de auto waren kapot. Niet alleen de vervanging van dit onderdeel vereist specialistische kennis, maar ook certificaten om te mogen werken aan HV (hoog voltage) systemen.

o3HoLMUDZFB4eSXccv1LocLhmoNQfQQ0Vg

Eerst is de auto veilig gesteld door een daarvoor opgeleide specialist. Vervolgens is de on board charger vernieuwd samen met de hoofdzekeringen. Omdat we Volvo gespecialiseerd zijn kunnen wij online verbinding leggen met Volvo. Dit stelt ons in staat om de software online te downloaden in het voertuig. Tevens voeren we hiermee een isolatie test uit om er zeker van te zijn dat de kabels of andere componenten geen sluiting maken! Na het ontluchten van het HV koelsysteem met de tester en alle foutcodes wissen is de auto klaar voor de laad test. Bij aansluiten brandt de lamp weer groen bij het aansluitpunt, gaat het laden weer prima en kan de klant het accupakket weer volop gebruiken!

Contactformulier

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats. Voer onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Morgen Internet - Zorgeloos website