logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Leaseprof (onderhoud zakelijk en privé)

Ook met uw lease auto kunt u bij ons terecht. Vroeger kon u alleen bij de dealer terecht voor lease onderhoud. Omdat steeds minder dealerbedrijven bij u in de buurt zijn groeide de vraag om ook lokaal uw auto te laten onderhouden. Waarom niet bij uw vaste garage in de buurt??? Om aan deze vraag invulling te geven zijn wij aangesloten bij leaseprof.
Een organisatie die vaste afspraken maakt met leasemaatschappijen zodat wij onderhoud kunnen doen zoals gewenst. Wij zijn dus een LeaseProf Service Center!!!

De voordelen van LeaseProf
Gewoon goed en betrouwbaar auto onderhoud bij u in de buurt. Dát is wat we als LeaseProf Service Centers voor u doen. Als leaserijder bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto.

Verzekerd van optimale dienstverlening
Bij elk LeaseProf-bedrijf bent u en alle zakelijke rijders verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud. Maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat. Het LeaseProf autobedrijf houdt zich aan de Bovag Gedragscode.

Zonder risico
Iedere LeaseProf-vakman heeft up-to-date kennis van de laatste technieken. Ongeacht merk of type auto. Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties. Dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

Maak nu afspraak
Maakt u een afspraak, dan kunt u gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht. En met een representatief aantal deelnemende autobedrijven is er altijd een LeaseProf-bedrijf dat bij u past.

Afspraak is snel ingepland
Auto onderhoud op het moment dat het u het best uitkomt.

Klantvriendelijk
Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden.

Kwalitatief hoogstaand
LeaseProf Centers beschikken over de juiste apparatuur én kennis voor top onderhoud van alle merken auto’s.

Veiligheid voorop
Uw veiligheid staat uiteraard voorop. Daarom voeren wij onderhoud conform fabrieksspecificaties uit.

Persoonlijk contact
Bij ons bent u klant, geen nummer of kenteken.

Gelijkwaardig vervangend vervoer
Exact zoals afgesproken met uw leasemaatschappij of fleetowner.

Werkplaatsafspraak plannen?

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats. Voer onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Morgen Internet - Zorgeloos website