logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werkplts-img

Diensten

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Inkoop

Heeft u een auto waar u vanaf wilt? Garage Bér Meertens kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

 

Onze werkwijze

Garage Bèr Meertens in Gronsveld maakt uw auto taxeren / verkopen makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen op deze pagina en wij zullen u spoedig een reactie geven. Om een zo concreet mogelijke reactie te kunnen geven, vragen wij u alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Door onze jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij een breed netwerk opgebouwd van autobedrijven die, indien wij uw auto niet kopen, u mogelijk verder kunnen helpen. Mochten we een bod op uw auto doen dan is dit vrijblijvend.

Plaats inkoopverzoek

Maak direct online een afspraak met onze werkplaats. Voer onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Meer diensten van Bèr Meertens

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken.

Morgen Internet - Zorgeloos website